برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و هشتمین همایش کشوری بروسلوز

۰۸ تیر ۱۳۹۸ | ۲۲:۴۱ کد : ۷۴۳۲ همایش
مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، چهارمین کنگره بین المللی و هشتمین همایش کشوری بروسلوز را از تاریخ ۲۲ تا ۲۳ آبان سال ۹۸ برگزار می نماید.

چهارمین کنگره بین المللی و هشتمین همایش کشوری بروسلوز22 لغایت 23 آبان ماه سال 98 با مشارکت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت تحقیقات و فن آوری و معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سازمان دامپزشکی کل کشور، دانشگاه های علوم پزشکی کشور و تعدادی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه های کشور، در مرکز همایش های بین المللی امام خمینی(ره) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

علاقه مندان به شرکت در این کنگره و ارسال مقالات تخصصی تا تاریخ 20 مهرماه سال جاری از طریق پست الکترونیکی 8thnicb@sbmu.ac.ir می توانند نسبت به ثبت آثار خود اقدام کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.

پوستر