سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

۱۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۹ کد : ۶۳۶۱ اخبار اخبار کتابخانه

سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
مدیر تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعلام خبر برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در اردیبهشت ۱۳۹۸ تا ۱۴ اردیبهشت ۹۸) از واحدها و مراکز تابعه خواست فهرست کتابهای مورد نیاز خویش را به ترتیب اولویت به صورت کتبی و رسمی به کتابخانه مرکزی دانشگاه ارسال نمایند. دکتر محسن سقا فرصت ارسال فهرست مزبور را ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ اعلام نمود.نشانی‌های اینترنتی: نمایشگاه بین المللی کتاب تهران www.tibf.ir/fa و انجمن فرهنگی ناشران بین المللی ایرانیان anjomannasheran.com ؛ مهلت ثبت نام بن کتاب دانشجویی تا پایان روز دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ تمدید شد.

کلید واژه ها: tibf anjomannasheran سی و دومین نمایشگاه، نمایشگاه بین المللی، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، تهران، مصلی امام خمینی (ره)، انجمن فرهنگی ناشران بین المللی ایرانیان‌‌‌‌‌‌‌، کتابخانه مرکزی

آخرین ویرایش۲۶ فروردین ۱۳۹۸