فرایند ثبت نام بیستمین همایش آموزش پزشکی

رئیس مرکز مطالعات و توسعه اموزش علوم پزشکی وزارت خبر از فرایند مستقل ثبت نام در بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در روزهای ۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران داد.
دکتر عظیم میرزا زاده از داوطلبین شرکت در همایش مزبور خواست وارد حساب کاربری خود در سایت همایش شده و از منوی سمت راست بخش " ثبت نام و گواهی همایش" را انتخاب نموده و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.وی همچنین اظهار داشت به اعضای هیات علمی دانشگاه ها و ستاد مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همکاران مراکز و دفاعتر توسعه آموزش دانشگاه ها (مشمول قانون آموزش مداوم) که توسط مراکز مطالعات معرفی شده باشند امتیاز آموزش مداوم تعلق خواهد گرفت، خبر مرتبط؛ پورتال.