انتخاب دبیر و اعضای انجمن بین رشته ای سلول های بنیادی دانشگاه

درخشش دانشجویان پزشکی در انتخابات انجمن بین رشته ایی

در پی انتخاباتی که بین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد اعضاء و دبیر انجمن بین رشته ایی سلول های بنیادی این دانشگاه اننتخاب شدند.
در پی اعلام نتایج این انتخابات ۴ نفر از دانشجویان پزشکی بعنوان اعضای اصلی و یکنفر دیگر از همین رشته و از دانشکده پزشکی بعنوان عضو جانشین انتخاب شدند. منتخبین انجمن بین رشته ای سلول های بنیادی عبارتند از: شهره پردل: عضو و دبیر انجمن، فاطمه حاضری، مهنا ارجمند و مریم فراز هر سه دنشجوی پزشکی و از اعضای اصلی و رقیه گل زاده: دانشجوی پزشکی نیز بعنوان عضو جانشین (علی البدل) انتخاب شدند. شایان ذکر است: ۵ نفر از منتخبین از دانشکده پزشکی و دو نفر دیگر به اسامی ساجد کوهی: مامایی (عضو اصلی) و مهسا اسعمیلی: دندانپزشکی بعنوان عضو جانیشن بودند.

کلید واژه ها: نتایج انتخابات، انجمن، انتخابات انجمن، انجمن بین رشته ای سلول های بنیادی، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دانشکده پزشکی، دانشجویان پزشکی