راه یافتگان به یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

راه یافتگان به یازدهمین المپیاد دانشجویان

اسامی دانشجویانی که موفق شدند آزمون درون دانشگاهی در شش حیطه علمی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشوری را پشت سر گذاشته و به مرحله کشوری این المپیاد راه یابند.. گفتنی است: ۱۷ نفر از ۳۰ نفر دانشجویان راه یافته به مرحله کشوری این المپیاد از دانشکده پزشکی و پیراپزشکی اردبیل می‌باشند که در شش حیطه المپیاد درون دانشگاهی پذیرفته شدند: حیطه استدلال بالینی: والح ابراهیم اوغلی (پزشکی ۹۲)، نگار سخاوتمند (پزشکی ۹۲)، مهدی سعادت (پزشکی ۹۲)، حسین صالح زاده (پزشکی ۹۲)و حمیدرضا میرزامحمدی (پزشکی ۹۴)، حیطه تفکر علمی در علوم پایه: رضا پناهی زاده (پزشکی ۹۵)، فاطمه حاضری (پزشکی ۹۴)، سینا عطایی (پزشکی ۹۶). حیطه کارآفرینی: پریا خاکباز: ارشد علوم تشریحی ۹۷، نرگس صمدی خادم: پزشکی ۹۴، احد نورمحمدملاباشی: پزشکی ۹۳. حیطه مدیریت نطام سلامت: شبنم فهیمی: فناوری اطلاعات سلامت ۹۴. حیطه مطالعات میان رشته ایی: علیرضا تیموری: پزشکی ۹۵، الهه شعبانی: پزشکی ۹۶، حمیدرضا نسیمی دوست: پزشکی ۹۷ و علیرضا نسیمی دوست: پزشکی ۹۷. پوستر.