فراخوان بیست همایش آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - مرکز بین المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران
فرصت ثبت نام ۳۰ آذر ۹۷ - حیطه‌های شش گانه این همایش عبارتند از :۱- تدوین و بازنگری برنامه‌های آموزشی ۲- یاددهی و یادگیری ۳- ارزشیابی آموزشی (دانشجو، هیئت علمی و برنامه) ۴- مدیریت و رهبری آموزشی ۵- یادگیری الکترونیکی ۶- طراحی و تولید محصولات آموزشی.
جهت ارسال مقاله به سایت بیستمین همایش آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و سایر فعالیت‌ها به صورت حضوری به مرکز مطالعات و توسعه آموزش ( EDC ) دانشگاه مراجعه شود. (فرم ارسال فرایند، راهنمای حیطه‌های جشنواره مطهری، شیوه نامه داوری، آئین نامه جشنواره مطهری، شیوه نامه.)

کلید واژه ها: جشنواره، دوازدهمین جشنواره، بیستمین همایش، شهید مطهری، بین المللی، همایش ها، رازی، دانشگاه علوم پزشکی، ایران