ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسید لاکتیک و چهارمین همایش بین المللی و غذاهای فرا سودمند

همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۲ کد : ۳۵۲۷ اخبار همایش
تعداد بازدید:۶۲۵

۱۵ تا ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ - تهران
موضوعات محوری: ۱- فیزیولوژی و متابولیسم باکری های اسید لاکتیک ۲- جنبه های ایمنی باکتری های اسید لاکتیک و پروبیوتیک ۳- پروبیوتیک و پری بیوتیک در سلامت انسان ۴- پروبیوتیک در سلامت حیوانات ۵- ادعاهای سلامتی در رابطه با پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها ۶- جنبه های کاربردی باکتری های اسید لاکتیک به عنوان محیط کشت آغاگر ۷- جنبه های تکنولوژیک غذا، دارو و مکمل های اسید لاکتیک به عنوان محیط کشت آغازگر ۸- جنبه های تکنولوژیک غذا، داور و مکمل های پروبیوتیک ۹- غذاهای تخمیری سنتی و محلی تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک ۱۰- پیشرفت های تازه در زمینه باکتری های مفدی ۱۱- کاربردها و تولیدات پروبیوتیک / ‏‬ پری بیوتیک ۱۲- اقتصاد و بازار پروبیوتیک. پورتال

کلید واژه ها: سمپوزیوم، بین المللی، فدراسیون، اسید لاکتتیک، پروبیوتیک، پری بیوتیکی، غذاهای فرا سودمند

آخرین ویرایش۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷