مراسم تقدیر از خانم سکینه فکور

تجلیل از همکار بازنشسته

۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۰ کد : ۱۷۸۶ اخبار

طی آئینی از خانم سکینه فکور: مسئول قبلی آموزش علوم بالینی دانشکده پزشکی که به شرف بازنشستگی نائل آمده تجلیل شد.
در این مراسم که با حضور رئیس و معاونین و همکاران این دانشکده انجام و با تلاوت کلام الله مجید آغاز شد دکتر اکبر پیرزاده ضمن برشمردن سجایای اخلاقی و سلوک اداری خانم سکینه فکور، از ایشان به عنوان کارمند نمونه تلاشگر یاد و از خداوند برای خانم سکینه فکور آینده ائی توام با سلامتی و موفقیت روز افزون آرزو و با تقدیم لوح و هدیه ائی از خدمات ایشان تجلیل نمود.
در ادامه رئیس اداره آموزش نیز ضمن ایراد سخنانی کوتاه و نقل خاطراتی از همکاری با خانم فکور از ایشان به نیکی یاد و با اهداء لوح و هدیه ائی از طرف رئیس و همکاران آموزش از این همکار بازنشسته تجلیل نمود.
همکار بازنشسته مان: خانم سکینه فکور نیز مراتب قدردانی خویش را از ریاست و مجموعه مدیریت و همکاران دانشکده اعلام و در پایان پس از گرفتن عکس یادگاری، حاضرین خانم سکینه فکور را با ذکر صلوات و سلام بدرقه نمودند.
گفتنی است: این مراسم ساعت ۱۳ امروز دوشنبه ۳۰ مرداد ۹۶ در اتاق جلسه ریاست دانشکده پزشکی و پیراپزشکی برگزار گردید.

آخرین ویرایش۳۰ مرداد ۱۳۹۶