فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه سلامت، طهارت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت

مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت کرد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح های تحقیقاتی در زمینه های مشروح ذیل به مرکز تحقیقات حلال، این مرکز را در وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری کنند.

مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران در راستای وظیفه ذاتی و مصوب درجهت ارتقای بهداشت و سلامت، حلیت و حرمت مواد و فرآورده های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی و ملزومات پزشکی مورد مصرف و سایر خدمات و با عنایت به تنوع روز افزون تولید و فرآوری مواد و فرآورده های مذکور و خدمات ارائه شده در جوامع بشری، بدین وسیله از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت به عمل می آورد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح های تحقیقاتی در زمینه های مشروح ذیل به مرکز تحقیقات حلال، ما را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری فرمایید.

1 - بهداشت و سلامت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت
2 - حلیت و حرمت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت
3 -  روش های شناسایی و تعیین مقدار اجزاء متشکله مواد و فرآورده های سلامت
4 - شناسایی تقلبات در مواد و فرآورده های سلامت
5 - چگونگی بازرسی و ارزیابی و مراحل آن در فرآیند و نظام سلامت و حلیت فرآورده ها و خدمات
6 - شیوه های نمونه برداری و آزمون مواد و فرآورده های سلامت
7 - تجارب کشورها و فرآیند صدور گواهی در زمینه حلیت و حرمت فرآورده های سلامت و خدمات
8 - حلیت و حرمت در مواد و فرآورده های اصلاح ژنتیک شده
9 - بررسی اثرات مواد بر سلامت با روش های مختلف (بالینی و ...)
10 - حلیت و حرمت در افزودنی های به کار رفته در فرآورده های سلامت
11 - اقتصاد سلامت، دارو، غذا، حلال و...
12 - مباحث فقهی در حوزه طهارت، حلیت و حرمت فرآورده ها و خدمات سلامت
13 -  بیمه و بانکداری اسلامی و حلال
14- معماری اسلامی و حلال
15 - گردشگری سلامت، اسلامی و حلال

خواهشمند است، همکاران محقق و اعضای هیات علمی سازمان ها و دانشگاه های تحت نظارت، پیشنهادات و پروپوزال های تحقیقاتی خود را همراه مستندات به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران ارسال فرمایند.

آدرس:
مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران -  پلاک 24- خیابان دانش کیان- بالاتر از میدان ولیعصر (عج) – خیابان ولیعصر (عج) – تهران - ایران

کد پستی: 1415845371
تلفن تماس: 88909033 – 021