شروع مسابقات از 11 بهمن 95 خواهد بود.

جدول مسابقات ورزشی دهه فجر95

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با ارسال جدول زمانی مسابقات ورزشی ویژه گرامیداشت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران از برگزاری این مسابقات در دو بخش خواهران و برادران خبر داد و از رابطین ورزشی واحدهای تابعه خواست نسبت به اطلاع رسانی و هماهنگی و شرکت گروه های داوطلب شرکت کننده در مسابقات ورزشی مزبور اقدام نمایند.یادآور می شود: رشته ورزشی مورد مسابقه عبارتند از: فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، بدمینتون، دارت، فوتبال دستی، طناب کشی، آمادگی جسمانی (در سه رده سنی).گفتنی است: مسابقات از یازدهم بهمن ماه ۹۵ شروع خواهد شد. جدول زمان و گروه بندی و اسامی شرکت کنندگان و زمان برگزاری مسابقات. * درج این خبر نخستین بار توسط سایت دانشکده پزشکی و پیراپزشکی (به تاریخ ۱۰ بهمن ۹۵)

کلید واژه ها: مسابقات ورزشی،ویژه دهه فجر،گرامیداشت فوتسال،تنیس روی میز،والیبال،بدمینتون،آمادگی جسمانی،دارت،طناب کشی،دارت